Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ten Kate Huizinga heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Als middelgroot kantoor beseffen wij dat wij een voorbeeldfunctie vervullen en dat wij het verschil kunnen én moeten maken. Onze bewustwording hiervan is na een duurzaamheidmeting in 2011 nog verder versterkt: de resultaten hebben wij aangegrepen om onze MVO-positie nog verder te verbeteren.

Medewerkers en MVO

Onze medewerkers vervullen een belangrijke functie binnen de MVO-ambities van Ten Kate Huizinga. Wij waarderen en stimuleren dat onze mensen zich belangeloos inzetten voor goede doelen, stichtingen en hulporganisaties. Niet alleen tonen zij op deze manier betrokkenheid bij de maatschappij, ook doen zij ervaringen op die in de rest van hun werkzame en privéleven van onschatbare waarde zijn.

Duurzaamheid

Daarnaast kiezen wij als Ten Kate Huizinga zeer bewust voor duurzaamheid in onze huisvesting: duurzame kantoorpanden, een duurzaam wagenpark en duurzame inkoop. Ook zetten wij ons actief in om ondernemers uit Nederland en Duitsland met elkaar in contact te brengen, zodat zij elkaars duurzaamheidinitiatieven bevorderen.  

Lees hier meer over de Duurzame Tafel Twente-Euregio.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.