Agrarisch

Als agrarisch ondernemer bent u op zoek naar een no-nonsense accountant met specialistische kennis van uw branche. Een relatie die gebaseerd is op persoonlijke contacten. Een accountant die u begrijpt en tevens de kosten in de hand weet te houden. Zoekt u zo'n accountant? Dan past Ten Kate Huizinga bij u.

De landbouwsector is aan veel veranderingen onderhevig. De politiek dwingt de ondernemers in de landbouw hun bedrijfsvoering aan te passen. De Europese Unie hervormt het landbouwbeleid, regionale overheden bemoeilijken regelmatig de bedrijfsontwikkeling via ruimtelijke ordening. Vanzelf dient zich dan de vraag aan hoe u het hoofd boven water kunt houden. Wij zijn op de hoogte van de snel veranderende wetgeving zodat we u van een goed advies kunnen voorzien.

Waarom Ten Kate Huizinga

Met Ten Kate Huizinga haalt u een zakelijke partner in huis die efficiënt en klantgericht werkt. Onze specialisten zijn ideale partners voor een moderne agrarische ondernemer zoals u. Met oog voor de ondernemer, het gezin en het bedrijf leveren wij een toegevoegde waarde.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.