Ten Kate Huizinga versterkt Mazars praktijk

Per 1 januari 2018 zal Ten Kate Huizinga de praktijk van Mazars Accountants en Adviseurs versterken. Mazars en Ten Kate Huizinga gaan, onder de naam Mazars, samen werken aan de verdere groei en professionalisering van Mazars in Oost-Nederland. Ten Kate Huizinga ziet uit naar een mooie, gezamenlijke en succesvolle toekomst.

De keuze voor Mazars

Ten Kate Huizinga ziet in Mazars de ideale partner voor het verder professionaliseren van haar dienstverlening. Mazars is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor, werkzaam op basis van hoogwaardige, gespecialiseerde kennis en sectorgerichte expertise. Bovendien herkent Ten Kate Huizinga zich volledig in de waarden en de persoonlijke benadering van Mazars.

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars combineert diepgaande kennis van de regels van nu met de passie voor de uitdagingen van de toekomst. Zo draagt Mazars bij aan het duurzame rendement van (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren. Mazars heeft in Nederland 750 medewerkers en is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 20.000 professionals in 81 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan contact op met Ellen Lohuis per e-mail (ellen.lohuis@mazars.nl) of per telefoon: +31 (0)88 5005 100