Financieel management voor non-profit en onderwijs

Als u werkzaam bent binnen een non-profitorganisatie of een onderwijsinstelling, heeft u te maken met grote veranderingen. De wijzigingen op financieringsgebied, decentralisatie en deregulering hebben namelijk ingrijpende gevolgen voor uw sector. Hierdoor is het belang van adequaat, helder financieel management voor onderwijsinstellingen en non-profitorganisaties groter dan ooit.

Ten Kate Huizinga biedt u en uw organisatie ondersteuning op dit gebied. Onze accountants zijn uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op onderwijsgebied en weten wat er speelt. Wij snappen welke gevolgen uw organisatie ondervindt van de ingrijpende wijzigingen in het onderwijs en horen veelvuldig dat onderwijsbestuurders en toezichthouders behoefte hebben aan ondersteuning.


Hierbij gaan wij verder dan het benoemen van deze ontwikkelingen: wij dragen proactief oplossingen aan en nemen u daarmee werk uit handen. Wij zien kansen in plaats van bedreigingen en helpen u en uw organisatie om deze periode van transitie probleemloos te doorstaan.

Heeft u verdere vragen of wilt u meer weten? Neem voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek gerust contact met ons op!