Accountancy

Voor grote en middelgrote ondernemingen verzorgt Ten Kate Huizinga diverse accountancywerkzaamheden. Als onderdeel van deze dienstverlening stellen we jaarrekeningen op, beoordelen en controleren deze en verzorgen we financiële administraties. Met de jaarrekening als solide basis bieden wij u toekomstgericht advies over uw persoonlijke financiële positie en die van uw onderneming.

Met onze ambitieuze en gedreven medewerkers, waarvan circa 40 gekwalificeerde accountants (AA’s en RA’s), zorgen wij ervoor dat u verder kunt kijken. Onze accountants vertalen namelijk uw cijfers van vandaag naar mogelijkheden voor de toekomst.

Eén van de vragen die wij u stellen is “Waar wilt u als ondernemer staan over 5 jaar? En hoe denkt u daar te komen?” Om u met dit vraagstuk verder te helpen bieden wij u inzicht in uw huidige financiële positie. Tussentijdse prognoses, periodecijfers en managementinformatie geven u up-to-date informatie, zodat u tijdig kunt bijsturen indien nodig. En merkt u dat thema’s zoals
risicomanagement of bijvoorbeeld bedrijfsopvolging een rol gaan spelen? Ook dan kunt u met uw vragen bij ons terecht. Wij zijn graag uw adviseur en sparringpartner.

Onze accountants van de afdeling Audit verzorgen wettelijke en vrijwillige controles voor het MKB. Ook verzorgen zij overige assurance zoals subsidieverklaringen en omzetverklaringen bij aanbestedingen. Voor due diligence opdrachten, EDP auditing en Administratieve Organisatie kunt u ook bij ons terecht, net zoals voor kredietwaardigheidsonderzoeken, investeringsplannen en de beoordeling van financieringsaanvragen.


Wilt u meer weten over onze accountancydiensten?
Direct contact met één van onze adviseurs.