Bas Coumans

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Ten Kate Huizinga en sinds 2012 bij de afdeling Corporate Finance.

Voordat ik bij Ten Kate Huizinga in dienst kwam, werkte ik ruim 11 jaar bij twee Big Four kantoren. Tevens heb ik in de periode 2014-2015 ruim een jaar als finance director gewerkt bij een internationaal productiebedrijf op het gebied van voertuigen en machines voor de aluminiumindustrie, bosbouw en mijnbouw. Deze verbreding in werkervaring maakt dat ik de transacties breder bekijk dan uitsluitend financieel.

Verder kijken

Verder kijken is een samenvatting van verschillende aspecten in de bedrijfsvoering. Voor mij houdt dit in dat ik mijn werkzaamheden uitvoer in het licht van de transactie maar ook in het licht van de doelstellingen van de cliënt die veelal breder zijn dan het financiële aspect.

Daarnaast blijft een transactie mensenwerk; zowel de mensen voor wie je de opdracht doet maar ook op wie de uitkomsten van je werk mogelijk effect kunnen hebben.

Functie
Senior adviseur Corporate Finance 

E-mail
Stuur Bas een e-mail

LinkedIn
Bekijk het LinkedIn profiel van Bas

Specialismen
Koop en verkoop van ondernemingen en alle aspecten die daarmee samen hangen
waaronder tevens het analyseren van de ‘verkoopgereedheid’ van een onderneming.

Nevenfuncties
Penningmeester bij Theater de Storm in Winterswijk en het Winterswijks Muziek Theater, Geassocieerd lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen, NVP. Lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, NBA

Uitgangspunt en taken
Ik zou mijzelf omschrijven als gedreven, analytisch, hands-on en recht door zee.

“Naast mijn drive om te winnen staat een gezonde dosis humor centraal in mijn werkwijze”.