Financiële hulp voor uw onderneming met Finance Online

Waarom hulp bij boekhouding?

Als ondernemer bent u drukbezet. U maakt plannen, bedenkt strategieën en zorgt ervoor dat uw onderneming haar doelstellingen behaalt. Kortom: u doet waar u goed in bent. Bij het succesvol runnen van een onderneming komt echter meer kijken. Heeft u bijvoorbeeld uw administratie op orde? Hoe zit het met uw (online) boekhouding? De experts van Ten Kate Huizinga staan u graag bij met gericht advies.

Online boekhoudpakket Finance Online

Met het online boekhoudpakket Finance Online maken wij u het leven als ondernemer nog gemakkelijker. Dankzij de eenvoudige en overzichtelijke digitale afhandeling van uw boekhouding, houdt u tijd en energie over voor zaken waar u écht goed in bent. Wij houden voor u een oogje in het zeil, bieden op ieder gewenst moment up-to-date inzicht in uw cijfers en nemen zo een stukje zorg uit handen.

Uw boekhouding XBRL- en XBR-proof

Op deze manier bent u klaar voor de toekomst. Uw administratie is bovendien XBRL- en XBR-proof, wat wil zeggen dat zij voldoet aan recente standaarden en richtlijnen. Middels uw eigen 'ondernemersdashboard' heeft u altijd en overal inzicht in de huidige financiële situatie van uw onderneming. U krijgt een overzicht van uw cijfers per periode, gepresenteerd op zowel grootboekhoud- als factuurniveau.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!