Paul PietersNa mijn master Business Administration (afstudeerrichting Financial Management) in juni 2017 met succes te hebben afgerond ben ik vanaf september 2017 werkzaam voor de Corporate Finance afdeling van Ten Kate Huizinga. Door mijn  academische achtergrond kan ik gedegen analyses uitvoeren en hiermee een optimaal resultaat behalen voor alle betrokken partijen in het transactieproces.

Doordat ik ben opgegroeid in een ondernemende familie heb ik vanaf jongs af aan het reilen en zeilen binnen een familiebedrijf meegemaakt. Ik heb hierdoor een goed beeld van het MKB gekregen. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie verscheidene buitenland ervaringen opgedaan. Dit maakt dat ik me goed kan verplaatsen in bedrijven met verschillende culturen en achtergronden.

Functie
Analist Corporate Finance

Telefoon
088 - 5005 142

E-mail
Stuur Paul een email

LinkedIn
Bekijk het LinkedIn profiel van Paul 

Uitgangspunten en taken

Ik zal het team en de cliënt onder andere ondersteunen bij  het opstellen van informatiememoranda  en het uitvoeren van gedetailleerde waarderings- en financiële analyses en de verschillende te nemen stappen omtrent aan- en verkoop van ondernemingen. Om het transactieproces zo spoedig mogelijk te laten verlopen hecht ik veel waarde aan precisie en het belang van de cliënt. 

Typisch Paul

Ik verbind graag mensen met elkaar. Dit is ook een van de redenen waarom de fusie- en overnamemarkt mij zo interesseert.  In mijn vrije tijd ben ik met uiteenlopende zaken bezig. Of dit nou met sport, koken, lezen of duiken is, voor mij is elke dag weer anders. Het werken bij de Corporate Finance afdeling van Ten Kate Huizinga draagt hier zeker aan bij.