Suzanne MeijerNa ruim 4 jaar in de controle praktijk van Ten Kate Huizinga ben ik vanaf september 2017 werkzaam voor de Corporate Finance afdeling van Ten Kate Huizinga. Met de opgedane ervaring in diverse sectoren en (financiële) huishoudingen wil ik graag meer focus op het realiseren van dat ene punt dat zo hoog bij de cliënt op de agenda staat.

Met oog voor detail en de drive om het belang van de opdrachtgever te laten slagen wil ik graag bijdragen aan het duurzaam succes van de opdrachtgever. Een positief kritische houding en open mind zijn hierbij voor mij van groot belang om alle aspecten van een transactie met de juiste verhoudingen te laten meewegen. 
Functie
Junior Adviseur Corporate Finance

Telefoon
088 - 5005 281

E-mail
Stuur Suzanne een email

LinkedIn
Bekijk het LinkedIn profiel van Suzanne 

Uitgangspunten en taken

Bij de opdrachten omtrent aan- en verkoop van ondernemingen, bedrijfswaarderingen en financieringen zal ik het team en de cliënt ondersteunen in de uitvoer van de te nemen stappen in het transactieproces. De uiteenlopende taken kenmerken zich door een kritische blik en het centraal stellen van het cliënt belang.

Typisch Suzanne

Mijn enthousiasme om mensen te helpen in het bereiken van hun doelen maakt dat ik mijn werk met veel plezier doe. Collega’s en naasten omschrijven mij als een positief ingestelde teamplayer die houdt van een goede uitdaging, wat zeker ook naast mijn werk terug te zien is. In mijn vrije tijd mag ik namelijk graag een balletje trappen op het voetbalveld.