Onze sectoren

Onze specialisten beschikken over expertise in vele markten en sectoren. Deze sectorexpertise zetten ze in voor het op maat adviseren en ondersteunen van u als ondernemer. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende sectoren waarin wij actief zijn en de expertise die wij u kunnen bieden.
Agro advies twente

Agrarisch

De politiek dwingt ondernemers in de landbouw hun bedrijfsvoering aan te passen. Hoe bereidt u zich en uw bedrijf hierop voor? 

Alles over de Agro sector

Financiële gezondheid van uw praktijk

Gezondheidszorg

U houdt zich als arts dagelijks bezig met de gezondheid van uw patiënten. Maar hoe staat het met de (financiële) gezondheid van uw praktijk? 

Alles over Gezondheidszorg

Zakelijke Dienstverlening

Bedrijfs- en verdienmodellen van zakelijk dienst-verleners staan onder druk. Groei is vrijwel alleen mogelijk door te innoveren en klantgerichter te werken. 

Alles over Zakelijke Dienstverlening

Bouw advies twente

Bouw en Onroerend Goed

In de aanbestedingsmarkt worden er telkens
aanvullende eisen gesteld ten aanzien van de financiële verslaglegging. Wat staat u te wachten?

Alles over Bouw en Onroerend Goed

Transport advies Twente

Transport en Logistiek

Veel transportbedrijven hebben het zwaar, vooral doordat de marges onder druk blijven staan. Wat kunt u zelf doen als ondernemer?

Alles over Transport en Logistiek

Technologie

Als ondernemer in de technologiebranche kent u het belang van innovatie voor het voortbestaan van uw bedrijf. Welke vernieuwingen gaat u adopteren?

Alles over Technologie

Advies in de detailhandel

Detailhandel

De trends en ontwikkelingen in de detailhandel gaan snel. Zo zijn er volop kansen voor u als ondernemer om gebruik te maken van de (online) mogelijkheden.

Alles over Detailhandel

Non Profit advies

Non-profit en Onderwijs

Wat betekenen de wijzigingen op financierings-gebied, decentralisatie en deregulering voor uw onderwijsinstelling? Of uw non-profit organisatie?

Alles over Non-profit en Onderwijs