Wij zijn

Ten Kate Huizinga is een middelgrote accountants- en adviesorganisatie. Met 200 betrokken medewerkers en vestigingen in Twente, de Achterhoek en Midden-Nederland, optimaliseren wij de financiële slagkracht van middelgrote en grote ondernemingen sinds 1947.

Wat is onze missie?

U als ondernemer op financieel gebied ontzorgen, zonder dat u zelf de controle verliest. Ten Kate Huizinga helpt waar nodig en probeert samen met u verder te kijken dan vandaag. Regeren is immers vooruitzien, zeker voor ondernemers.

In de rol van vertrouwenspersoon en sparringpartner helpen wij u waar nodig bij het maken van keuzes voor de toekomst van uw onderneming. Onze drang naar innovatie en verbetering garandeert u altijd van de hoogste kwaliteit service. En dat zult u ervaren in het contact met onze mensen: ambitieus, persoonlijk, ondernemend en goed opgeleid.

Uw probleem is ons probleem

Wanneer u ons inschakelt, kunt u altijd rekenen op een luisterend oor. Wat speelt er binnen uw onderneming, met welke zorgen kampt u en wat wilt u bereiken? Wij begrijpen waar u als ondernemer 's nachts wakker van ligt en helpen u met het oplossen van uw vraagstukken.  

Vind de juiste sparringpartner

Voor het vinden van de juiste oplossingen schakelen wij de juiste specialist in. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd in contact komt met de persoon die over relevante kennis beschikt binnen uw probleemgebied. Daarbij hechten wij uiteraard veel waarde aan de klik tussen u en onze medewerker.    

Innovatief en vooruitstrevend

Bij Ten Kate Huizinga zijn we voortdurend bezig met de optimalisatie en doorontwikkeling van onze producten en diensten. De digitalisering is niet meer te stuiten en hier doen wij, en u dus ook, ons voordeel mee. Onze nieuwe, state-of-the-art producten en diensten stellen u namelijk in staat om sneller, eenvoudiger en goedkoper inzicht te krijgen in de cijfers en gegevens van uw onderneming.

Onze kracht: zakelijk en toch persoonlijk

De adviseurs van Ten Kate Huizinga zijn uitstekend opgeleid, beschikken over ervaring en hebben professionaliteit hoog in het vaandel staan. Hierdoor bent u als ondernemer altijd verzekerd van het optimale resultaat voor u en uw onderneming. Onze aanpak is daarbij persoonlijk en betrokken, op basis van een goede onderlinge relatie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.